Blog

Najatraktívnejším zamestnávateľom v oblasti dopravy a logistiky sa stala Zásielkovňa

29. 1. 2021, 13:20

Zásielkovňa zvíťazila po prvýkrát v ankete Najatraktívnejší zamestnávateľ roka 2020. V deviatom ročníku bolo nominovaných 237 firiem a víťazov v desiatich kategóriách si zvolilo takmer 80-tisíc respondentov.

Zásielkovňa zvíťazila v ankete po prvýkrát. Druhé miesto obhájila Železničná spoločnosť Slovensko a na treťom mieste skončil minuloročný víťaz Cargo-partner SR. Zásielkovňa sa do ankety o Najatraktívnejšieho zamestnávateľa zapojila pritom vo svojej histórii len po druhýkrát. Premiérový minulý rok skončila na treťom mieste. Slovenská Zásielkovňa tak porazila zahraničné korporáty ako aj lokálne monopoly. „Sme radi, že ľudia v ankete ocenili náš priateľský kolektív, pozitívne povedomie o značke, na ktorom neustále pracujeme, ako aj inovatívny prístup k jednotlivým produktom a službám,“ konštatuje Petra Matejíčková, HR manažérka Zásielkovne na Slovensku.

Zamestnanci v Zásielkovni oceňujú najmä atraktívne zľavy na nákup na internete, možnosť posielania zásielok zadarmo, preplácanie Multisport karty zamestnávateľom či spoločné raňajky. „Z ocenenia Najatraktívnejší zamestnávateľ v oblasti dopravy a logistiky máme veľkú radosť. Som presvedčená, že naša niekoľkoročná snaha o priateľské a príjemné prostredie na prácu všetkým našim kolegom prináša svoje ovocie,“ dopĺňa Petra Matejíčková.

Zásielkovňa aktuálne zamestnáva takmer 300 zamestnancov. Pred Vianocami, keď je o posielanie zásielok najväčší záujem,  k tomu naberá aj desiatky agentúrnych zamestnancov. Minuloročný december to bolo viac ako 250 agentúrnych zamestnancov. Posledné roky tržby Zásielkovne rastú dvojnásobný tempom. Tomu sa prispôsobuje aj neustále rastúci počet zamestnancov. Len za minulý rok sme prijali do zamestnania 194 nových kolegov na najrôznejšie pozície. Uchádzači o zamestnanie prejavili najväčší záujem najmä o pozície Manažér siete výdajných miest, Vedúci zmeny alebo Skladník. Podobné čísla rastu tržieb ako aj rastu zamestnanosti predpokladáme dosiahnuť aj v tomto roku. „Zásielkovňa sa stala v oblasti logistiky synonymom spoľahlivosti ponúkaných služieb, atraktívneho zamestnávateľa a značky, ktorú milujú nielen zamestnanci, ale aj naši zákazníci,“ uzatvára Petra Matejíčková.


Zdieľať:

Rubriky