Blog

Nová verzia vyhľadávača výdajných miest je tu!

31. 3. 2021, 13:57

Vážení partneri,

neustále pracujeme na vylepšovaní našich produktov, aby boli technicky čo možno najdokonalejšie, najspoľahlivejšie, aby uľahčovali prácu s naším systémom a spríjemňovali tak nákupný proces vašim zákazníkom. Pri inováciách preto kladieme veľký dôraz na spätnú väzbu či už od vás, našich partnerov z radov e-shopov, alebo priamo od zákazníkov. A práve spätná väzba bola jedným z kľúčových atribútov, ktoré nám slúžili ako odrazový mostík pri vývoji novej verzie nášho vyhľadávača výdajných miest.

Sme preto veľmi radi, že vám môžeme predstaviť novú verziu widgetu v6, ktorý vám aj vašim zákazníkom prinesie množstvo výhod. Jeho implementáciou získate vždy aktuálny stav našich výdajných miest a aktuálny prehľad o všetkých zmenách v našom systéme, ktoré sa pri používaní verzie 6 zobrazia na vašom e-shope okamžite. Zákazník tak bude vidieť len aktuálne informácie nielen o stave výdajných miest, ale aj ich dostupnosti alebo kapacite, čo mu výrazne uľahčí nákup vo vašom e-shope.

Všetky potrebné informácie o tom, aké zmeny a výhody vám prinesie nová verzia oproti starej, nájdete na tomto mieste.

Widget v6 je tu! Aké novinky obsahuje?
 
  • Nový filter pre Z-BOXy: umožní vašim zákazníkom rýchlo a pohodlne vyhľadávať Z-BOXy a ďalšie bezkontaktné výdajné miesta, ktoré majú v okolí.
  • Vylepšený filter výdajných miest: jednoduchšia orientácia a vyhľadávanie výdajných miest podľa vzdialenosti a dostupnosti. Možno ich filtrovať podľa dostupnej kapacity a skryť tie, ktoré majú v danú chvíľu plno.
  • Zobrazuje aj externé výdajné miesta, teda výdajné miesta našich partnerov, ktoré máme predovšetkým v zahraničí. Sieť výdajných miest sa tak rozšíri vašim zahraničným zákazníkom o tisíce nových možností doručovania.
  • Vo výstupe poskytuje dáta potrebné pre podanie zásielok.
  • Ponúka kvalitnejšie zobrazenie na mobilných zariadeniach a tabletoch.
  • Má menšie nároky na výkonnosť zariadenia a pracuje tak rýchlejšie.
  • Ponúka používateľovi možnosť zmeniť jazyk zobrazenia. Vybrať si možno z 24 európskych jazykov.
  • Zaujme vylepšeným UX dizajnom: praktické je napríklad dynamické načítanie výdajných miest podľa aktuálnej pozície mapy.
8 dôvodov, prečo si nový widget v6 implementovať do vášho e-shopu:

✔️ Je rýchlejší, modernejší a lepšie funguje na mobilných zariadeniach a tabletoch.

✔️ Poskytnete zákazníkom širší výber výdajných miest.

✔️ Umožníte zákazníkom odfiltrovať plne obsadené výdajné miesta a spríjemníte im tak nákup u vás.  

✔️ Umožníte na mape filtrovať aj výdajné miesta otvorené v sobotu alebo v nedeľu, bezkontaktné výdajné miesta alebo tie, ktoré umožňujú bezbariérový prístup či možnosť platby kartou.

✔️ Získate možnosť nastaviť si podmienky zobrazovania Z-BOXov na základe parametrov vašich produktov, tzn. že si konkrétne pre váš e-shop budete môcť nastaviť, či daný produkt je alebo nie je vhodný na doručenie do Z-BOXu (podľa veľkosti, hmotnosti, atď.).

✔️ Potešíte zákazníkov, ktorí nehovoria po slovensky. Widget v6 si možno prepnúť do 24 európskych jazykov.

✔️ Nič vás to nestojí, widget v6 je úplne zadarmo!  

✔️ Získate tiež technickú optimalizáciu –  na rozdiel od verzie 5, bude v6 naďalej aktívne vyvíjaná.

Dobré vedieť:

V prípade, že chcete vyhľadávať na mape externé výdajné miesta napr. v Rumunsku, je potrebné, aby mal váš e-shop správne nastavený kľúč API a povolené dané krajiny v Klientskej sekcii. Potom stačí na mape už len oddialiť náhľad a kliknúť na konkrétnu krajinu, kde sa následne zobrazia všetky dostupné výdajné miesta.

Vľavo hore nájdete na lište piktogramy, ktoré vás navedú k tomu, aby ste si mohli navoliť presne tie parametre, ktoré vám najviac vyhovujú. Pre význam ikon filtrov stačí prejsť s ukazovateľom na myške na ikonu a zobrazí sa textový popis.

Náš nový widget v6 je skrátka lepší a výkonnejší vo všetkých smeroch, preto sme presvedčení, že jeho výhody oceníte ako vy, tak aj vaši zákazníci. K ich plnému využívaniu vám stačí už iba malý krok – nainštalovať si novú verziu widget v6!

Ktoré e-shopové riešenia budú v6 implementovať?

Kontaktovali sme spolupracujúce e-shopové riešenia a poslali im všetky potrebné dáta. V prípade, že vaše e-shopové riešenie nebude na zozname alebo budete potrebovať informácie o implementácii v6, je potrebné kontaktovať priamo dodávateľa vášho e-shopového riešenia, prípadne nám napíšte na naše technické oddelenie na technicka.podpora@zasielkovna.sk a radi vám pomôžeme.

Stará verzia widgetu v5 bude dočasne fungovať bez zmien, okrem možnosti úprav nastavenia farieb. Od 1.8.2021 však bude dostupná už iba verzia 6, a to na rovnakej URL adrese.

Ďakujeme za pochopenie,

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky