Blog

Noví dopravcovia v Chorvátsku a Dánsku

26. 3. 2021, 12:33

Vážení partneri,

máme pre vás skvelé správy! Pre doručovanie zásielok do Chorvátska a Dánska bude od 29. 3. 2021 možné využiť aj našich nových partnerov! Do Chorvátska po novom budeme doručovať aj cez spoločnosť Overseas a pre zasielanie do Dánska sme pridali prepravcu DAO. Obaja dopravcovia sú podľa našich dát zákazníkov veľmi obľúbení a navyše ponúkajú aj možnosť doručenia na výdajné miesta, čo vaši zákazníci určite ocenia.

Chorvátsko: HR Overseas Express HD + PP

Dopravca Overseas Express sa považuje za druhého najlepšieho prepravcu na chorvátskom e-commerce trhu (B2C), a je preto veľmi výhodnou alternatívou pre doručenie zásielok vašim zákazníkom v oblasti Dalmácie.

Oproti lokálnemu DPD, ktorý patrí medzi našich ďalších partnerov pre trh Chorvátska, je totiž nielen lacnejší, ale ako bonus ponúka cez 400 vlastných výdajných miest a tiež doručenie zásielok na ostrovy alebo do oblasti Dubrovníka úplne bez príplatkov. Poteší vás aj to, že u tohto dopravcu možno pridať na štítok poznámku.

Dánsko: DK DAO HD + PP

Dánsky dopravca DAO má veľmi netradičný systém doručovania. Čo je na ňom zaujímavé je fakt, že zásielky doručuje len v noci a má skoro 100% doručiteľnosť! Zákazník tak svoju zásielku dostáva rovno „na raňajky“, pretože DAO umožňuje doručenie do schránky či priamo pred dvere zákazníka a podpis príjemcu nevyžaduje.

Z toho dôvodu povoľuje prepravu zásielok iba do 3 kg s rozmermi jednej strany max. 40 cm. Pokiaľ však cez dopravcu DAO budete chcieť doručiť vašim zákazníkom tovar na výdajné miesto, tak je bez problémov možné posielať zásielky s váhou až 10 kg a s rozmermi jednej strany do 60 cm. Každopádne, ak posielate do Dánska drobnejší tovar, bude tento prepravca vaším ideálnym riešením!

Veríme, že naše nové možnosti doručovania využijete na maximum a že si ich vaši zahraniční zákazníci okamžite obľúbia. Kvalitu spomínaných prepravcov sme dlho analyzovali a už sa nemôžeme dočkať, až im odovzdáme prvé zásielky! Noví dopravcovia aj ceny služieb jednotlivých riešení budú pridané na našu webovú stránku k 29.3.2021.


Zdieľať:

Rubriky