Blog

Platba dobierky cez mobilnú aplikáciu

14. 4. 2020, 11:54

Dnes je rýchlosť a bezpečnosť dôležitá viac ako inokedy. A to platí aj pre doručenie, aj pre výdaj zásielok. Dlhé čakanie je pre nás neprípustné. Preto robíme maximum, aby sme Vám našu službu čo najviac uľahčili. Z toho dôvodu spúšťame možnosť platby dobierky cez mobilnú aplikáciu Zásielkovňa.

Čo to znamená?
Dobierku bolo doteraz možné platiť na výdajných miestach buď kartou cez platobný terminálcez platobnú bránu v SMS alebo v hotovostiPlatba cez aplikáciu je ďalším a oveľa rýchlejším a hlavne pohodlnejším spôsobom, ako uhradiť dobierku. Zvlášť v čase, keď veľa z nás už nenosí vo vrecku peňaženku, ale platí všetko cez telefón.

Hlavnou výhodou je, že nemusíte na nič čakať. Dobierku možno zaplatiť bezpečne z pohodlia domova. Na výdajnom mieste potom už na nič nečakáte, len nahlásite heslo a okamžite odchádzate so zásielkou v rukách.

Platba v aplikácii bola doteraz možná len pri odosielaní zásielok. V tejto chvíli je naša aplikácia úplne sebestačná a plní všetky funkcie, ktoré naši zákazníci potrebujú.

Tak čo, ešte stále hľadáte dôvody, prečo si stiahnuť mobilnú aplikáciu Zásielkovňa? Opýtajte sa na názor viac ako 330 tisíc spokojných užívateľov.

Spolu to zvládneme.


Zdieľať:

Rubriky