Blog

Rumunsko: doručovanie do samoobslužných boxov

22. 3. 2021, 12:50

Vážení partneri,

náš zmluvný prepravca v Rumunsku – RO Sameday, rozšíril svoje služby a nevykonáva už iba doručenie na adresu zákazníkov, ale ponúka aj doručenie do siete balíkoboxov, tzv. easyboxov. Určite ste už počuli o našich samoobslužných výdajných miestach Z-BOXoch na Slovensku a v Českej republike alebo o Paczkomatoch v Poľsku. Spomínané easyboxy od rumunskej spoločnosti Sameday fungujú na rovnakom princípe.

Sameday easybox

Medzi najvačšie výhody doručovania zásielok do easyboxov patrí cena, pretože sa jedná o druhú najlacnejšiu službu v rámci doručovania do Rumunska a tiež to, že zákazníci si môžu svoje zásielky v boxoch vyzdvihovať nonstop 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Použitie easyboxu je pritom veľmi jednoduché, rýchle a bezpečné vďaka bezkontaktnému doručeniu aj vyzdvihnutiu zásielok zo schránky boxu, čo v súčasnej pandemickej situácii určite ocení nejeden zákazník.

A aká je cena doručenia?
Doručovanie zásielok zo Slovenska do rumunského easyboxu začína na cene už od 3,49 EUR bez DPH! Pre zákazníkov je tak cena veľmi výhodná a zároveň majú možnosť vyzdvihnúť si zásielku presne v čase, ktorý im najviac vyhovuje, pretože easyboxy nemajú otváraciu dobu!
V súčasnosti je v Rumunsku k dispozícii už viac ako 1000 easyboxov a ich počet neustále rastie!

Do schránok easyboxov tak môžete zasielať zásielky s hmotnosťou až do 10 kg s maximálnym rozmerom podľa nasledujúcich kategórií:

  • 47 x 44 x 10 cm
  • 47 x 44 x 20 cm
  • 47 x 44 x 39 cm

Podľa hmotnosti a rozmerov zásielky bude následne zvolená konkrétna schránka boxu. Radi by sme ešte upozornili, že doručenie zásielok cez dopravcu RO Sameday Box nebude súčasťou služby RO Home Delivery HD, ale túto službu je potrebné voliť samostatne na základe ID dopravcu 7455. Cenník nájdete v našej ponuke na tomto odkaze.

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky