Blog

V Zásielkovni môžeš rozbehnúť kariéru v oblasti logistiky aj bez prechádzajúcich skúseností

30. 4. 2021, 6:37

Zásielkovňa spustila nový HR projekt, v rámci ktorého ponúka príležitosť presadiť sa a zasadnúť do kresla špecialistu alebo manažéra – bez ohľadu na predchádzajúce pracovné skúsenosti v odbore logistiky alebo výšku dosiahnutého vzdelania. Stačí len chcieť na sebe pracovať, mať predpoklad na seniornú alebo líderskú pozíciu, pozitívny prístup, motiváciu pracovne napredovať a predovšetkým sa prihlásiť na jedinečnú ponuku práce do našej Logistics Academy.

Logistics Academy: tréningový program pre budúcich logistických expertov

Jedná sa o ročný program, počas ktorého sa noví kolegovia naučia všetko o logistických procesoch v Zásielkovni. Logistics Academy čaká na budúceho nadšeného logistu, ktorý si prejde všetkými pozíciami na depách, počínajúc skladníkom, zoznámi sa s prácou a bude pomáhať vedúcemu zmeny, vedúcemu depa alebo bude sledovať pri práci našich regionálnych manažérov a naučí sa čo to o riadení na regionálnej úrovni. Počas svojho tréningu spozná aj prácu iných oddelení ako sú oddelenie dopravy, kvality, zákaznícky servis a reklamácie, či obchodné oddelenie pre sieť výdajných miest Zásielkovne. Je to jedinečná príležitosť, vďaka ktorej možno získať  bohaté skúsenosti z oblasti logistiky za relatívne krátky čas.

Kto sa môže prihlásiť?

Úplne každý. Nezáleží nám na tom, či sa do programu zapojí súčasný „Zásielkovňák“, ktorý si chce vyskúšať niečo nové, alebo niekto, kto len miluje výzvy a je pripravený čeliť veľkému dobrodružstvu. Hľadáme odvážlivca, ktorý sa za jeden rok trvania akadémie stane pravým hrdinom logistiky.

Našou preferenciou pri výbere nie sú skúsenosti alebo vzdelanie, skôr sme zvedaví na osobnosť a motiváciu. Oceníme nadšenie, kreatívny prístup k riešeniu každodenných problémov a skutočný záujem o svet logistiky. Zásielkovňa sa bude naopak revanšovať garantovanou mzdou 1 200 € brutto a po skončení programu ponúkne príležitosť uplatniť sa na pozícii manažéra alebo špecialistu v rámci Zásielkovne.

Čo čaká na nových hrdinov logistiky?
  • stanú sa členmi Zásielkovne, ktorá predstavuje revolúciu na trhu v segmente logistiky a doručovania a je TOP zamestnávateľom v tomto odvetví
  • získajú komplexný prehľad o fungovaní v našej spoločnosti a vedomosti od našich odborníkov zo všetkých úrovní prostredia logistiky a spracovania zásielok
  • budú dostávať pravidelnú spätnú väzbu na odvedenú prácu s cieľom neustále zlepšovať svoje schopnosti a výkon
  • získajú príležitosť stať sa svedkom dôležitých strategických rozhodnutí a ich implementácie súvisiacich s rastom spoločnosti a jej postavením na trhu
  • dostanú prípravu na svoju rolu v Zásielkovni na pozícii manažéra alebo špecialistu v oblasti logistiky
  • dostanú priestor na realizáciu nadobudnutých zručností

Kariéra hrdinu logistiky v Zásielkovni začína už na tomto odkaze. Program Logistics Academy bude Zásielkovňa spúšťať v priebehu roka vo viacerých termínoch, preto sledujte aj našu webovú stránku v sekcii Kariéra.

Tešíme sa na nových členov nášho tímu, ktorí začnú spoločne s nami písať príbeh Zásielkovne.


Zdieľať:

Rubriky