Blog

V Zásielkovni všetko začína a končí pri ľuďoch

3. 2. 2021, 13:40

Jednou z kľúčových vecí, ktoré robia zo Zásielkovne tak silnú značku, je jedinečná firemná kultúra a spokojní zamestnanci. Práve ich charakter a oddanosť Zásielkovni je to, čo predstavuje srdce našej spoločnosti.

Naše HR oddelenie za sebou zanecháva veľký kus práce a dáva si skutočne záležať pri výbere našich nových kolegov. Ich veľkým úsilím je predovšetkým vytvárať skvelý kolektív „Zásielkovňákov“, v ktorom sa každý cíti ako doma už od prvého dňa v Zásielkovni. A keďže v skvelom kolektíve a priateľskej atmosfére ide všetko o čosi ľahšie, naše HR oddelenie neustále pracuje na rozširovaní našich tímov, aby nám v Zásielkovni bolo ešte veselšie a práca nám išla „ako po masle“. Tímová spolupráca je našou alfou a omegou, vďaka ktorej sa ako celok dokážeme posúvať neustále vpred.

Aký bol náš rok 2020?

Veľmi si vážime úžasné pracovné nasadenie všetkých našich zamestnancov a výsledky, ktoré preukazovali počas celého roka. Len vďaka ním sa nám podarilo dosiahnuť množstvo úspechov a taktiež prekonať rôzne nečakané výzvy a situácie, ktoré nám rok 2020 priniesol do cesty.

„Rok 2020 nás všeličo naučil. Som šťastná, že aj napriek turbulentnému obdobiu sme sa všetci zomkli a odviedli opäť kus dobrej práce. Len na HR oddelení nám v minulom roku „prešlo cez ruky“ tisíce kandidátov, z ktorých sme vybrali tých nejlepších. Okrem toho sme nastavili nové interné procesy, zaviedli nový dochádzkový a interný HR systém, prešli sme na externé spracovávanie miezd, vzdelávali študentov na Ekonomickej univerzite v Bratislave a stali sme sa NAJZAMESTNÁVATEĽOM 2020 v oblasti doprava a logistika. Toto ocenenie je niečo, čo si veľmi vážime, no skutočným zrkadlom je až reálny denný život u nás v Zásielkovni. Preto sa už teraz tešíme na rok 2021 a množstvo nových projektov v oblasti vzdelávania a zvyšovania spokojnosti zamestnancov, aby sme sa mohli týmto titulom hrdo pýšiť a skutočne dokázali našim zamestnancom, že sme pre nich tým najlepším zamestnávateľom.“

Petra Matejíčková, HR manažérka Zásielkovne

Zároveň si maximálne vážime každý jeden zaslaný životopis, každú žiadosť o stáž alebo prax. Teší nás, že práve my sme tou spoločnosťou, pre ktorú by ste chceli pracovať.

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky