Blog

Vylepšená verzia trackingu

14. 4. 2021, 13:37

Vážení partneri,

sledovanie stavu zásielky využíva denne stále viac a viac zákazníkov, a preto je táto služba v dnešnej dobe priam nevyhnutnou súčasťou kvalitného doručovania. Vďaka trackingu je zákazník neustále informovaný, čím získava vždy aktuálny prehľad o svojej zásielke. Na základe toho sme sa už pred nejakým časom zamerali na vylepšenie a implementáciu novej verzie nášho trackingu, ktorý zákazníkom ponúka oveľa presnejšie údaje a podrobnosti o ich zásielkach. Okrem toho je tiež vizuálne prehľadnejší, aby sa v ňom mohli zákazníci jednoduchšie orientovať a v rýchlosti nájsť potrebné informácie.

Aby však mohli aj vaši zákazníci naplno využívať náš vylepšený tracking, je potrebné uviesť jeho správnu URL adresu vo všetkých vašich komunikačných materiáloch, ako sú notifikácie formou SMS, e-mailom alebo iné.

Správnu URL adresu si môžete skopírovať tu:

https://tracking.packeta.com/sk/tracking/search

Aj napriek tomu, že už dlhšiu dobu ponúkame vynovenú verziu trackingu, stále sa stretávame s tým, že niektorí naši partneri naďalej využívajú starú URL adresu, pretože si neaktualizovali tento odkaz. Tým však môže vznikať pre zákazníka zmätok, pretože na našej webovej stránke alebo v notifikáciách už naopak nájde len nový tracking.

Z toho dôvodu by sme vás chceli požiadať, aby ste si čo možno najskôr upravili správnu URL adresu pre ešte prehľadnejší a presnejší tracking zásielok pre vašich zákazníkov.

 
Stará verzia trackingu
PROSÍME NEPOUŽÍVAŤ
Nová verzia trackingu

V prípade, že posielate zásielky len v rámci Slovenska a do Českej republiky, môžete svojim zákazníkom odporúčiť tracking zásielok výhodne aj cez našu mobilnú aplikáciu Zásielkovňa. Stačí, ak použijú rovnaký e-mail v aplikácii aj v objednávke vo vašom e-shope a následne môžu sledovať aktuálny stav svojej zásielky jednoducho a rýchlo vo svojom mobile, a to bez nutnosti opakovaného zadávania Z – identifikačného kódu.

Využívaním mobilnej aplikácie Zásielkovne získajú zákazníci množstvo benefitov na jednom mieste, ako napríklad prehľad o všetkých svojich zásielkach, platba dobierky online, mapa výdajných a podacích miest s potrebnými informáciami (otváracia doba, adresa, možnosť parkovania apod.), archív zásielok alebo heslo na vyzdvihnutie zásielky vždy po ruke.

Ďakujeme za pochopenie,

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky