Blog

Zásielky doručujeme bez obmedzenia

12. 3. 2020, 19:47

Vzhľadom na vyhlásený núdzový stav vládou Slovenskej republiky by sme vás chceli uistiť, že preprava zásielok Zásielkovňou ako aj všetkých ostatných spoločností v skupine Packeta prebieha bez akýchkoľvek obmedzení tak ako ste zvyknutí, a to aj v prípade doručovania do zahraničia. Jedinou výnimkou je doručovanie zásielok do Talianska.
V dôsledku opatrení vyhlásených talianskou vládou, ktorá vo vzťahu k našim zmluvným záväzkom splňujú postavenie tzv. vyššej moci, nebudeme v rámci Zásielkovne ako aj celej skupiny Packeta schopní prijímať zásielky s miestom doručenia v Taliansku a to od pondelka 16.3.2020.
Zásielky, ktoré prevezmeme (na depách) do prepravy do nedele, odošleme našim spojom na miesto určenia do Talianska. Podľa sprostredkovaných informácií od nášho miestneho prepravcu by mali byť zásielky dodané príjemcom štandardne ako boli zvyknutí. Od pondelka 16.3.2020 nebude možné zaistiť prepravu zásielok do Talianska, kým nastane zmiernenie opatrení vydaných talianskou vládou. 
 
O akomkoľvek čiastočnom alebo úplnom obnovení našich služieb vás budeme okamžite informovať. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme, žiaľ nedokážeme ju ovplyvniť. 
Alexander Jančo – CEO
„Milí e-shopari,
rád by som vás všetkých informoval a ubezpečil, že Zásielkovňa ako aj skupina Packeta funguje naďalej bez problémov. Naše depá na Slovensku sú v plnej prevádzke. Núdzový stav bol vyhlásený aj v okolitých krajinách – Česká republika, Maďarsko, Rumunsko a plošná karanténa v spomínanom Taliansku. Okrem Talianska doručujem zásielky do všetkých spomínaných krajín. Vyhlásenie núdzového stavu sa nevzťahuje na prepravu zásielok a logistiku. V rámci všetkých procesov sme vykonali maximálne bezpečnostné preventívne opatrenia a snažíme sa tak chrániť našich zamestnancov ale aj vás. Aj napriek všetkým obmedzeniam zásielky zo Slovenska do Čiech by mali byť bez problémov doručované aj ostatnými prepravcami tak, ako ste zvyknutí. E-commerce zásielok neubúda, práve naopak!
Verím, že spoločne to bez problémov zvládneme. V prípade nejasností kontaktujte našu zákaznícku linku.“

Zdieľať:

Rubriky